Кандидатствайте за финансиране и станете част от кампанията „Климат на промяна“!

Share

Кандидатствайте за финансиране и станете част от кампанията „Климат на промяна“!

WeWorld обявява покана за набиране на проектни предложения към граждански организации от Малта, Хърватия, Латвия, Литва, Естония, Чехия, Словакия, Швеция, Холандия и Румъния. Ако вие или ваши партньори сте гражданска организация от някоя от посочените държави, може да сте сред избраните!

Може да получите финансова подкрепа за осъществяване на своя творческа кампания и дейности на национално ниво, за да подпомогнете каузата на #ClimateOfChange.

Ще бъде осигурено финансиране за една гражданска организация във всяка от следните държави: Малта, Хърватия, Латвия, Литва, Естония, Чехия, Словакия, Швеция, Холандия и Румъния.

Изпращайте своите предложения, заявки за получаване на тръжната документация или въпроси на: [email protected].

Пълната покана за набиране на предложения, съдържаща информация за целите, изискванията и условията за участие може да изтеглите и оттук.

Начална дата на поканата: 1 март 2022 г.

Крайният срок за подаване на предложения е удължен до 1 май 2022 г.

Бюджет: 50 000 евро за всяка организация.

Проект #ClimateOfChange се финансира от Европейския съюз в рамките на Програмата за образование и повишаване на осведомеността (DEAR).

Като НПО от вас се очаква да очертаете и осъществите кампания на национално ниво, насочена към повишаване осведомеността и активизма на младите хора по теми, отнасящи се до взаимовръзката между изменението на климата, миграцията, настоящата икономическа система и начина ни на живот.

Едновременно с това ще разпространявате петицията по проекта в навечерието на COP27 през ноември 2022 г.

 

Още новини