Набират се предложения по процедура за изработка на видеоклип на експеримент за социалните медии

Share

В рамките на европейския проект „Спри промяната на климата, постави начало на климат на промяна!“ – накратко #ClimateOfChange, „ActionAid Hellas“ кани всички заинтересовани да подадат предложение за изработка на видеоклип на експеримент за социалните медии. Видеото ще бъде част от кампанията „Климат на промяна“, ще се използва онлайн, с цел да разкаже историята на климатичната справедливост и да въвлече и насърчи млади хора от цяла Европа да предприемат действия.

Видеото трябва да съумее да грабне окото още в първите секунди, да вдъхновява и образова, и да държи зрителите емоционално въвлечени с ясен и прост призив към действие.

Изисквания:

  • 1 видеоклип до 4 минути, следващ методологията на социалния експеримент, който ще бъде качен в YouTube и други социални медийни канали.
  • Кратки откъси от видеоклипа, които ще се използват за рекламни цели и в други канали в социалните медии.

Всички материали по проекта ще бъдат предоставени на английски език и ще бъдат приспособени за 11-те езика на страните, участващи в проекта. Клиповете следва да бъдат предоставени в няколко формата за: интернет страница, Фейсбук, Туитър, Инстаграм, ЛинкдИн, ЮТюб, ТикТок и в отворен формат за редактиране.

Кандидатите следва да изпратят своите предложения до [email protected] не по-късно от 00:00 ч. (CET) на 30 октомври 2021 г.

За повече информация относно предложенията моля, запознайте се с Техническото описание, както и с Приложение 1, съдържащо допълнителна информация за проекта, и с Насоките за видимост, описващи визуалната идентичност на проекта.

 

Още новини