Hallasd a hangod!

Share

Tudtátok, hogy nem csak szelektív hulladékgyűjtéssel, tudatos vásárlással, vagy környezetkímélő tömegközlekedéssel segíthetitek a Föld megóvását? Pár kattintással történő alírásotokkal most csatlakozhattok mozgalmunkhoz, aminek célja, hogy felhívjuk a figyelmet az éghajlatváltozás és az elvándorlás összefüggéseire, valamint a jóléti gazdaság fontosságára! ✏️📃

Itt ismerhetitek meg a petíció részleteit: https://climateofchange.info/hungary/…

A petíciónk által olyan szabályozási változtatásokért küzdünk, amelyek egészséges és fenntartható holnapot biztosítanak a jelenlegi és jövő generációknak, senkit sem hagynak hátra, miközben méltányosan és tisztességesen osztják meg a környezeti változások terheit.

Akik a legsúlyosabb árat kénytelenek fizetni, a legkisebb mértékben okozói a környezeti krízisnek. Azok az országok és csoportok, akik pedig a leginkább hozzájárulnak a válságok létrejöttéhez, hozzáférhetnek azokhoz az erőforrásokhoz, amelyekkel alkalmazkodhatnak a romló körülményekhez. Nemzetközi petíciónk pár kattintással történő aláírásával olyan szabályozási változtatásokért járulhattok hozzá, amelyek egészséges és fenntartható holnapot biztosítanak a jelenlegi és jövő generációknak.

Az aláírások az UNFCCC aláíró felek konferenciájának 27. ülésszakán (COP 27) kerül átadásra Ursula von der Leyen-nek, az Európai Bizottság elnökének 2022 novemberében, Afrikában.

Csatlakozzatok, hallassátok a hangotokat!

További hírek