Írd alá a petíciót!

Share

Aláírásgyűjtést indítottunk a #ClimateOfChange programunk szervezésében, aminek fő célja, hogy felhívjuk a figyelmet az éghajlatváltozás és az elvándorlás összefüggéseire, valamint a jóléti gazdaság fontosságára!

Ide kattintva ismerheted meg a petíció részleteit.

Napjainkban egyre nagyobb fókuszt kap a globális felmelegedés és a környezetkárosodás témája, ami az egész emberiséget érinti, a hátrányos helyzetű országok és emberek esetében pedig megsokszorozzák a már fennálló akut fenyegetések hatásait.

Akik a legsúlyosabb árat kénytelenek fizetni, a legkisebb mértékben okozói a környezeti krízisnek. Azok az országok és csoportok, akik pedig a leginkább hozzájárulnak a válságok létrejöttéhez, hozzáférhetnek azokhoz az erőforrásokhoz, amelyekkel alkalmazkodhatnak a romló körülményekhez.

Nemzetközi petíciónk pár kattintással történő aláírásával olyan szabályozási változtatásokért járulhattok hozzá, amelyek egészséges és fenntartható holnapot biztosítanak a jelenlegi és jövő generációknak. Az aláírások az UNFCCC aláíró felek konferenciájának 27. ülésszakán (COP 27) kerül átadásra Ursula von der Leyen-nek, az Európai Bizottság elnökének a konzorcium által, amelyre a tervek szerint 2022 novemberében kerül sor Afrikában.

Az a reményünk, hogy aláírásotok segítségével vitát indíthatunk, és ezek az ügyek az európai politika napirendjére kerülnek!

További hírek